TCO: Waar begin je (aan)?

Aedes

dinsdag 9 november 2021 09:30 - 11:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2

Voor de zomer lanceerden wij tijdens een goed bezochte sessie de Aedes TCO-tool. Deze tool bieden we Aedes-leden kosteloos aan is sinds de lancering vaak gedownload. Het downloaden van de tool is stap één. Maar welke stappen kan een corporatie zetten om levensduurdenken in te richten? Dat is de centrale vraag tijdens deze kennissessie. 

De sessie draait om de praktijk en de daadwerkelijke inrichting van de organisatie. We doen dat aan de hand van een praktijkvoorbeeld. Hoe zet je de stappen, hoe krijg je je eigen organisatie mee en hoe ga je om met factoren die vertragen of belemmeren?

In het programma besteden we aandacht aan de organisatiekeuzes en structuur, Total Cost of Ownership (TCO) en levensduurdenken en kijken we naar de (korte) termijn successen. We zetten in op inspiratie, kennis en advies en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom, de Aedes TCO Tool helpt je om jouw rol in levensduurdenken op de juiste manier in te vullen.

Doelgroep

Door de integrale benadering van TCO denken is deze sessie geschikt voor Bestuurders, Assetmanagers, Projectleiders Nieuwbouw, Projectleiders Onderhoud, Managers en inkopers. Deze sessie is exclusief voor corporatiemedewerkers.

Bestuurders krijgen 2 PE punten voor het volgen van deze sessie.

Aedes TCO-tool

Heb je de Aedes TCO-tool nog niet gedownload? Lees snel meer en download de tool. Deze is ontwikkeld in samenwerking met verschillende corporaties, marktpartijen en Hank Herfkens van Wereldstad. Na het downloaden ontvang je de tool, een toelichting en een filmpje hoe je de tool kunt gebruiken.