Kennissessie brandveiligheid voor woningcorporaties

 Hemmink en Inprevo i.s.m. Aedes

dinsdag 16 november 12:00 - 16:15
0,-

Gratis

Vanaf juli 2022 zijn rookmelders niet meer alleen verplicht in nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande bouw (gerealiseerd voor 2003). Dat maakt dat er nog een hoop moet gebeuren in korte tijd. Wat houdt deze wetswijziging precies in? Hoe kan een corporatie invulling geven aan hun 'zorgplicht'? Wat is de ambitie? Hoe kan je inzicht krijgen in brandveiligheidsrisico's? Welke risico's zijn aanvaardbaar en welke niet? 

Afgelopen jaren organiseerden Hemmink en Inprevo in samenwerking met Aedes over deze vraagstukken succesvolle kennissessies voor woningcorporaties. Na de digitale webinars van vorig jaar, willen we dit jaar elkaar graag ontmoeten en kennis uitwisselen. Dit zal op een verantwoorde en kleinschalige wijze plaatsvinden.