Webinar Brandveiligheid: risico, aansprakelijkheid en verzekeringen

Aedes

maandag 29 november 15:00 - 17:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis

Woningcorporaties moeten ervoor zorgen dat hun huurders veilig en gezond kunnen wonen. Brandveiligheid van complexen is daarvan onderdeel. Onlangs deed de Onderzoeksraad voor de Veiligheid aanbevelingen aan vertegenwoordigers van gebouweigenaren over brandveiligheid. Continu bewustzijn op de brandveiligheid van gebouwen in het dagelijks gebruik is daarvan voor gebouweigenaren de belangrijkste. Waarom is dat zo belangrijk? Wat kun je doen als corporatie? Daarover gaan we het hebben tijdens de webinar Brandveiligheid: risico, aansprakelijkheid en verzekeringen.

Enquête ontwikkeling brand- en opstalverzekeringen

We krijgen signalen dat brand- en opstalverzekeringen voor corporaties veel duurder worden en dat er aanvullende eisen worden gesteld. Om hiervan een goed beeld te krijgen vragen we jullie om deze enquête voor maandag 29 november 2021 in te vullen. De resultaten gebruiken we om te kijken waarmee we corporaties hierbij het beste kunnen ondersteunen.