Webinar Flexwonen in dorpen

Platform31

woensdag 1 december 2021 09:30 - 11:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Overal in het land vinden we flexibele woonoplossingen: in steden en dorpen, in de Randstad en in het Randland, in krappe woningmarkten en in ruime. In deze sessie kijken we naar flexwonen op het platteland (dorpen, landelijk gebied).

Argumenten, werkwijzen en doelgroepen verschillen onderling, en in vergelijking met een stad. Welke vernieuwende woonoplossingen zijn mogelijk in kleinere gemeenten?

Aan bod komen aansprekende voorbeelden uit heel het land, gericht op verschillende groepen bewoners (zoals jongeren; senioren; arbeidsmigranten; of een mix). Wat kan er, wat zijn ervaringen, hoe realiseer je het, en is het betaalbaar?

Sprekers: Ruud Dorenbos, Frank Wassenberg (Platform31), Judith Hurks en Michelle van Dijk (ministerie van BZK).