Beeldkwaliteit: van ambitie naar contract & leveranciersmanagement

Aedes i.s.m. Domesta, iFocus en Apptimize

dinsdag 7 december 09:30 - 11:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE Punten
2

Welke stappen kan een corporatie zetten om ambities rondom het verbeteren van beeldkwaliteit te vertalen naar contract- en leveranciersmanagement? Dat is de centrale vraag bij deze kennissessie op 7 december 2021.

Tijdens de kennissessie is veel aandacht voor de praktijk en de daadwerkelijke inrichting van de organisatie. Denk aan de organisatiestructuur, het bepalen van ambities, het formuleren van prestaties, het maken van contractafspraken, het uitvoeren van (digitale) metingen en het aansturen van leveranciers. We zetten in op inspiratie, kennis en advies en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Beeldkwaliteit helpt je om de samenwerking met de markt nog beter vorm te geven.

Beeldkwaliteitscatalogus

De Aedes-kwaliteitscatalogus voor Beeldkwaliteit wordt kosteloos aangeboden aan alle Aedes-leden en is gemaakt in samenwerking met verschillende corporaties en marktpartijen. Hoe dat werkt zie je in dit filmpje.

Door integratie van beeldkwaliteit in de gehele organisatie, ontstaat er een duidelijk kader voor de woningcorporatie, de beheerder, de bewoner en de aannemer om te communiceren over de huidige en gewenste kwaliteit van een gebouw. Corporaties kunnen hiermee de kwaliteit van hun bezit meten, monitoren, beheren en verbeteren. Aedes-leden kunnen de catalogus kosteloos downloaden.

Aanmelden

Werk jij (in de toekomst) met beeldkwaliteit? Meld je dan aan voor deze digitale kennissessie via de roze knop.

Deze sessie is exclusief voor medewerkers van corporaties die lid zijn van Aedes. Bestuurders krijgen 2 PE punten voor het volgen van deze sessie.