Inspiratietour: Schilrenovaties corporaties Noord-Hollandse DuurzaamheidsCoalitie

Aedes en Platform31

dinsdag 7 december 13:00 - 15:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Van november tot en met januari staan drie ‘etappes’ gepland van de inspiratietour Aardgasvrije wijken. Tijdens iedere etappe vindt een ‘bezoek’ plaats aan een innovatief project waar in de samenwerking tussen partijen en/of de daadwerkelijke realisatie van energieconcepten, concrete stappen worden gezet.

Etappe 3 voert door Noord-Holland. Een aantal Noord-Hollandse corporaties, w.o. Kennemer Wonen, werken in de NHDC samen bij schilrenovaties van portieketage woningen en eengezinswoningen. Bij deze gezamenlijke verduurzamingsopgave (2000 woningen zijn in 2025 verduurzaamd) werken de corporaties samen met Coen Hagendoorn Bouwgroep en BAM Wonen. Wat komt er kijken bij deze vorm van vraagbundeling en opschaling? Hoe komen renovatietreintjes tot stand en hoe wordt daarbij de expertise van bouwpartijen benut?