Webinar benchmark prestatieveld Duurzaamheid

Aedes

dinsdag 7 december 15:00 - 16:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

Aedes presenteert ook dit jaar de benchmarkresultaten vanuit een professionele studio. Tijdens het startwebinar op 23 november 2021 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 7 december 2021 vindt het webinar prestatieveld Duurzaamheid plaats van 3 uur tot half 5. Duurzaamheid is een belangrijke maatschappelijke opgave waaraan woningcorporaties in grote mate bijdragen. Daarom maakt dit prestatieveld sinds 2016 onderdeel uit van de Aedes-benchmark. Het prestatieveld bestaat vanaf dit jaar uit 3 deelscores: isolatieprestatie, energetische prestatie en directe CO2-uitstoot.

In het webinar lichten we deze indicatoren toe. En bespreken we het klimaatakkoord, de invoering van de NTA8800 en andere beleidsontwikkelingen die van invloed zijn op het verduurzamen van het bezit vanaf 2021.

Ben je erbij?

Meld je dan direct aan via de roze aanmeldknop. Aanmelden kan tot 2 december 2021.

Andere webinars

Er staan nog 5 andere webinars op het programma. Dit zijn:

Dinsdag 7 december 2021

Dinsdag 14 december 2021

PE-punten

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van een webinar.