Webinar benchmark prestatieveld Huurdersoordeel

Aedes

dinsdag 7 december 10:00 - 13:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

Aedes presenteert ook dit jaar de benchmarkresultaten vanuit een professionele studio. Tijdens het startwebinar op 23 november 2021 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 7 december 2021 vindt het webinar prestatieveld Huurdersoordeel plaats van 10 uur tot half 12. Het prestatieveld Huurdersoordeel geeft op 3 klantprocessen aan hoe huurders de dienstverlening waarderen. Bij het betrekken van een nieuwe woning (deelscore Nieuwe huurders), bij het vertrek uit een woning (deelscore Vertrokken huurders) en bij reparatieverzoeken (deelscore Huurders met reparatieverzoek).

Tijdens het webinar kijken we naar de resultaten en zoomen in op wat we kunnen doen om de volgende stap te maken in klanttevredenheid.  

Ben je erbij?

Meld je dan direct aan via de roze aanmeldknop. Aanmelden kan tot 2 december 2021.

Andere webinars

Er staan nog 5 andere webinars op het programma. Dit zijn:

Dinsdag 7 december 2021

Dinsdag 14 december 2021

PE-punten

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van een webinar.