Extra consultatiebijeenkomst voor congres 23 december

Aedes vereniging van woningcorporaties

maandag 13 december 12:30 - 13:45
Eigen werkplek
Online evenement

Aedes organiseert op donderdag 23 december een extra congres voor directeur-bestuurders van Aedes-leden. Op de agenda staat dan het onderhandelingsakkoord over de verlaging van de verhuurderheffing en de tegenprestaties die daar tegenover staan. Ter voorbereiding op het congres organiseren wij voor directeur-bestuurders van Aedes-leden twee online consultatiebijeenkomsten. Aanmelden kan via de rode knop.

Enig voorbehoud

Minister Ollongren wil de afspraken over de 500 miljoen zo snel mogelijk afronden, liefst nog in december. Het proces zou nog kunnen wijzigen als er snel een regeerakkoord is. Dan zouden de gesprekken over een onderhandelingsakkoord in het nieuwe jaar weer verder gaan. In dat geval verplaatsen we dit congres naar begin volgend jaar.

Meld u alvast aan voor het congres!

Het online congres van 23 december start om 10.00 uur. Uiterlijk om 12.00 uur ronden we af. Aanmelden voor het congres kan hier.