Inspiratietour aardgasvrije concepten: All-electric gestapelde bouw

Platform 31

woensdag 19 januari 2022 13:00 - 15:00
Online
Online evenement
0,-

Etappe drie bezoekt Emmeloord en Nagele. Hoe maakt corporatie Mercatus de gestapelde flats aan de Urkerweg aardgasvrij? De flats krijgen 176 zonnepanelen in combinatie met een bodemwarmtepomp. Bovendien worden ze ‘waterstof-ready’ gemaakt. Zie de website van Mercatus en het artikel van RenovatieTotaal. En hoe verloopt de aanleg van het energienetwerk in proeftuin Nagele? De warmtebuffer is in aanbouw. Zie ook Energiek Nagele en het Programma Aardgasvrije Wijken.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor directeuren, vastgoedstrategen en beleidsstrategen verduurzaming bij corporaties.

Wijkentours terugkijken

Benieuwd naar eerdere wijkentours? Bekijk de videoverslagen van de vijf etappes die in het najaar 2019 en voorjaar 2020 zijn georganiseerd.