Conceptueel Bouwen: de basis op orde

Aedes

dinsdag 25 januari 2022 09:30 - 11:15
Online
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

In deze interactieve sessie leer je meer over de praktische toepassing van conceptueel bouwen. Daarbij helpen de tools als De Woonstandaard en Conceptenboulevard.nl. Hoe gebruik je De Woonstandaard in je vraag richting de markt, en hoe vind je eenvoudig een juiste aanbieder op Conceptenboulevard.nl passend bij jouw opgave?

Aan het woord komen Maarten Georgius van Aedes en Ilona Gerritse van het Netwerk Conceptueel Bouwen. Daarnaast deelt een woningcorporatie of bouwbedrijf een praktijkvoorbeeld van conceptueel bouwen. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen. 

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de roze aanmeldknop.

Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.