Lancering Algemene Corporatievoorwaarden bij IT

Aedes vereniging van woningcorporaties

donderdag 27 januari 2022 10:00 - 12:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2

Aedes lanceert de ACBIT: Algemene Corporatie-inkoopvoorwaarden bij IT. Deze uniforme inkoopvoorwaarden helpen corporaties bij het professionaliseren van de inkoop van ICT-diensten en -producten. De ACBIT zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen Aedes en VNG Realisatie.

De ACBIT-toolbox bestaat uit:

  • Stappenplan – om de ACBIT binnen corporaties te implementeren
  • ACBIT 2021 – Inkoopvoorwaarden
  • ACBIT 2021 Toelichting – toelichting per artikel van de inkoopvoorwaarden
  • Overeenkomstengenerator – externe tool om contracten voor ICT te maken
  • Kwaliteitswijzer – toelichting op corporatie-specifieke kwaliteitsnormen
  • Risicoanalyse – overzicht om de risico’s in kaart te brengen
Kijk ook eens bij

Programma

Tijdens de lanceringsbijeenkomst besteden we aandacht aan het stappenplan, de inkoopvoorwaarden en de overeenkomstengenerator. We zetten in op inspiratie, kennis en advies en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De ACBIT helpt je om de (inkoop-) samenwerking met de ICT-markt nog beter vorm te geven.

Doelgroep

Werk jij (in de toekomst) met de ACBIT? Dan wil je deze digitale kennissessie niet missen. De sessie is bedoeld voor inkopers, contractmanagers, juristen en uiteraard IT deskundigen. Meld je aan via de roze aanmeldknop.

Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.

PE-punten

Directeur-bestuurders ontvangen 2 PE-punten voor het bijwonen van deze sessie. In de PE-portal kunnen bestuurders hun punten registreren.