Webinar Betaalbare nieuwbouw & parkeerbeleid

Aedes

donderdag 10 februari 2022 10:00 - 11:30
Online
Online evenement

Je wilt graag betaalbare nieuwbouw ontwikkelen, maar je zit vast aan een strikt gemeentelijk parkeerbeleid. Hoe kun je als corporatie toch aan je opgave voldoen en wat doe je als de doelstellingen van de gemeente en de doelstellingen van de corporatie elkaar bijten? Zijn al die parkeerplaatsen echt nodig? Wat zijn de ontwikkelingen rondom de normen voor parkeerbeleid? Daarover praten we tijdens de webinar Betaalbare nieuwbouw & parkeerbeleid.   

Frank Aalbers van Bureau Goudappel schetst het parkeerbeleid van de toekomst in Nederland en gaat dieper in op trends en ontwikkelingen. Barend Jansen van de Provincie Zuid Holland presenteert praktijkvoorbeelden van hoe het anders en slimmer kan.  

Corporatie De Sleutels uit Leiden overweegt om minder parkeren te realiseren, wat de beschikbaarheid en betaalbaarheid van nieuwbouw ten goede komt. Sandra van Straaten en Justin van der Ven vertellen over de voordelen en mogelijke barrières, aan de hand van een casus.