Aedes-lezing de Waarde van Wonen

Aedes vereniging van woningcorporaties

donderdag 10 maart 2022 16:00 - 20:00
0,-

Gratis

De woningmarkt is als actueel onderwerp volledig terug in het maatschappelijke debat. Wonen is ook zoveel meer dan een dak boven je hoofd. Aedes wil met een nieuw initiatief meer recht doen aan de waarde van wonen. Wat is de impact van een fijne, veilige thuisbasis op ons welzijn?

Woningcorporaties signaleren door hun aanwezigheid in nagenoeg alle wijken van Nederland vaak als een van de eersten nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen, meestal nog sluimerende problematiek. Ze merken snel hoe het echt gaat met Nederland.

Op 10 maart 2022 organiseren we daarom de eerste Aedes-lezing over de waarde van wonen. We zijn bijzonder verheugd dat Mariëtte Hamer bereid is hierop te reflecteren. Mariëtte Hamer beschikt als voorzitter van de Sociaal-Economische Raad als geen ander over een brede kijk op de Nederlandse samenleving en het effect van beleid op het welzijn en gedrag van onze burgers.

Na afloop is er een nabespreking.

Bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden

Geen uitnodiging ontvangen en behoort u tot de groep bewindslieden, landelijk en gemeentelijke politici, bestuurders woningcorporaties, partners in wonen en media, stuur dan een mail aan Jolanda Maas, manager communicatie.

Een uitnodiging ontvangen: meld je dan aan via de roze aanmeldknop.