Lente-akkoord 2.0 Circulair Industrieel Bouwen

Neprom

donderdag 10 maart 2022 12:00 - 17:00
Online
Online evenement
0,-

Tijdens het Startcongres gaan we in gesprek met leden, voorlopers uit de bouwsector en overheden om kansen en uitdagingen te delen. Hoe maken we circulair bouwen haalbaar, opschaalbaar en betaalbaar? Daarnaast formuleren we de eerste acties om vaart in de transitie te houden en grootschalige impact te realiseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Wat kun je verwachten?

De circulaire woningbouwopgave wordt ontleed in 10 inhoudelijke sessies met topsprekers. Je kunt onder andere aansluiten bij Onno Dwars, directeur Ballast Nedam tijdens een sessie over biobased bouwen, meepraten over het belang van ontwerp voor goede seriematige woningbouw met Senior adviseur Circulair Bouwen Thijs Huijsmans van Heijmans Vastgoed, of uw mening geven over MPG tijdens een sessie met Geurt Donze, directeur W/E Adviseurs. Voorafgaand zal winnaar van de ABN duurzame 50 verkiezing Yvette Watson tips geven om als persoon en bedrijf je weg te vinden in de circulaire economie.