Verdiepende benchlearningsessies regio Zuid

Aedes

donderdag 10 maart 2022 10:00 - 16:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2,5

Voor de provincies Noord-Brabant, Limburg organiseert Aedes op donderdag 10 maart 2022 online benchlearningsessies over de prestatievelden van de Aedes-benchmark.

Met de Aedes-benchmark kun je de cijfers van jouw corporatie vergelijken met die van andere corporaties. Dit biedt inzicht om prestaties te verbeteren. Met het benchlearningsessies helpen we corporaties op weg. Het gaat hierbij vooral over ‘het verhaal achter de cijfers’.

UPDATE: Vanwege de huidige coronamaatregelen vinden de benchlearningsessies tijdens de regiodagen niet fysiek, maar online plaats.

Expert
Kathalijne van den Brekel
Kathalijne van den Brekel
Adviseur Mens & Organisatie

Wat kun je verwachten?

Tijdens de sessies wissel je onderling werkwijzen uit over de betreffende prestatievelden, bespreek je met elkaar de inzichten over de eigen prestaties en verbetermogelijkheden. Ook doe je nieuwe inzichten op en krijg je handvatten, waarmee je met collega’s in de eigen corporatie aan de slag kunt.

Ochtend- en middagsessies

Er zijn in totaal 6 verdiepende online benchlearningsessies; ochtend- en middagsessies.

Ochtend (10.00 – 12.30 uur):

  • Huurdersoordeel
  • Bedrijfslasten
  • Duurzaamheid

Middag (14.00 – 16.30 uur):

  • Onderhoud & verbetering
  • Beschikbaarheid & betaalbaarheid
  • Nieuwbouw

Deelnemen? Meld je direct aan

Aanmelden voor 1 of 2 sessies kan tot 3 maart 2022 via de roze aanmeldknop bovenaan. Kies bij het aanmelden (stap 3) aan welke sessie(s) je wilt deelnemen.

Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.

Lukt het niet om deel te nemen aan de benchlearningsessie(s) in jouw regio, dan ben je natuurlijk ook welkom in een andere regio:

Kosten

De benchlearningsessies zijn alleen toegankelijk voor Aedes-leden en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aedes hanteert wel een no-show fee van € 50,- voor wie zich niet tijdig afmeldt.

PE-punten

Bestuurders ontvangen 2,5 PE-punt voor het bijwonen van een benchlearningsessie.