Webinar brandveiligheid: bewonerscommunicatie

maandag 16 mei 2022 15:00 - 17:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Woningcorporaties moeten ervoor zorgen dat hun huurders veilig en gezond kunnen wonen. Brandveiligheid in woningen is daarvan onderdeel. Maar brandveiligheid gaat niet alleen over techniek en regels. Het gaat juist over bewoners. Hoe ervaren bewoners brand? Hoe kan je gestructureerd sturen op brandveiligheid voor en door bewoners? Én, hoe ga je om met de groeiende groep kwetsbare bewoners? Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden en handige hulpmiddelen gaan we hier op in tijdens de webinar ‘Brandveiligheid en bewoners’ op 16 mei 2022 van 15.00 tot 17.00 uur. Meld je aan! 

Voor wie is dit interessant?

Deze webinar is de laatste van een drieluik en is primair voor bestuurders, managers en beleidsmedewerkers. Daarnaast is dit webinar ook bedoeld voor iedereen die met de bewoners in contact komt over brandveiligheid - van onderhoud, wijkbeheer, tot klantconsulent.

PE-punten

Voor het bijwonen van de volledige webinar ontvang je 1,5 PE-punten. Je ontvangt deze punten als je ons na afloop het ingevulde evaluatieformulier toestuurt.