P&O Netwerkdag

Aedes

dinsdag 17 mei 2022 09:30 - 16:20
Green Village, Nieuwegein

We nodigen je van harte uit voor de P&O Netwerkdag op dinsdag 17 mei 2022 bij Green Village in Nieuwegein. Deze keer is het thema ‘Arbeidsmarktcommunicatie’.

We willen natuurlijk allemaal talentvolle, enthousiaste en ambitieuze nieuwe corporatiemedewerkers vinden. Hoe zorg je ervoor dat die potentiële medewerker ook werkelijk kiest voor een baan bij jouw corporatie? Hoe laat je zien dat werken bij jouw organisatie niet alleen leuk en betekenisvol is, maar ook veel kansen biedt?

Op dinsdag 17 mei bieden we een gevarieerd programma aan. DigiChallenge, de Toolkit van Aedes, wervende teksten schrijven, inclusiviteit etc. Dit zijn allemaal onderdelen van de workshops die we aanbieden. 
We laten ons inspireren door interessante sprekers en gaan met elkaar aan de slag tijdens informatieve en interactieve workshops. Workshops met veel interactie, spelvormen en opdrachten. Letterlijk werken dus!
Tijdens de pauzes, de lunch en de netwerkborrel kun je met je collega’s van gedachten wisselen en ervaringen delen. Na deze dag ga je gegarandeerd met een hoop nuttige informatie en leuke ideeën naar huis. Waarschijnlijk jeuken je vingers om er meteen mee aan de slag te gaan!

Goed om te weten: er is keuze voor 1 workshop. De workshops starten in de ochtend en worden in de middag na de lunch vervolgd.

Ben je een P&O professional, maar ben je nog geen lid van het P&O Netwerk? Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend te snuffelen aan het P&O Netwerk en je te laten inspireren!

Aanmelden kan tot en met woensdag 11 mei.