Dag van de projectontwikkeling

Neprom

donderdag 19 mei 2022 09:00 - 17:00
145,-

De prijs hangt af van je lidmaatschap.

Op 19 mei komen honderden professionals, actief op het brede terrein van stedelijke ontwikkeling, naar de negende editie van de Dag van de Projectontwikkeling, een interactief kennisfestival met een prikkelend programma boordevol ontmoetingen, workshops, debatten, excursies, lezingen en inspirerende keynote sprekers. Meld je aan en kom naar de Fokker Terminal in Den Haag!

Het thema 'Een beloofd land' is actueler dan ooit. De laatste twee jaren zijn uitdagend geweest op meerdere vlakken. Een beloofd land lijkt verder weg dan ooit. Maar is dat ook echt zo? Wat verwachten onze medeburgers van een beloofd land? Wat kunnen wij daar aan bijdragen en welke uitdagingen en kansen wachten op ons? Tijd om daarover met elkaar het gesprek aan te gaan. Samen stippelen we een nieuwe route uit en gaan we op pad!

Ga je mee? Verdiep je in ons indrukwekkende festivalaanbod met meer dan 20 sessies.