Webinar Financiering niet-DAEB

Aedes in samenwerking met Thésor.

donderdag 19 mei 2022 13:00 - 14:30
Eigen werkplek
0,-
PE-punten
2

Gaat jouw woningcorporatie woningen ontwikkelen in het midden huur-segment (niet-DAEB)? Daarvoor zijn ongeborgde leningen nodig en het proces om die aan te trekken verloopt anders dan bij door het WSW-geborgde leningen. Hoe pak je dit aan? Waar te beginnen? En met wie? 

Aedes heeft een Handreiking financiering niet-DAEB ontwikkeld. Deze wordt op 19 mei toegelicht. Experts van Thésor geven toelichting aan de hand van een aantal casussen, waaronder die van corporatie de Alliantie. Daarnaast is er ruimte voor de inbreng van eigen casuïstiek en uiteraard het stellen van vragen.

Voor wie? 

Deze webinar is interessant voor iedereen die te maken heeft projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en nieuwbouw. Exclusief voor Aedes-leden.

PE-punten
Directeur-bestuurders ontvangen 2 PE-punten voor het bijwonen van deze sessie. Bestuurders kunnen de punten in de PE-portal registreren.