Contractbeheer en contractmanagement

Aedes vereniging van woningcorporaties

dinsdag 24 mei 2022 13:00 - 15:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2

Inkoop- en contractmanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en van groot belang voor corporaties. Daarom organiseert Aedes op 24 mei 2022 ook een webinar over de Leidraad contractmanagement.

Veel contracten leveren niet op wat men ervan had verwacht. Er is een contract afgesloten, maar tóch gaat het mis bij de uitvoering. Professioneel contractmanagement brengt hier verandering in. Het ziet erop toe dat de opdrachtgever en de leveranciers krijgen waar zij volgens het contract recht op hebben. Contractmanagement bestaat uit 2 delen: contractbeheer en prestatiemanagement. 

Tijdens deze webinar staan we stil bij de inhoud van de Aedes leidraad contractmanagement. Aan het woord komen Gaby van der Peijl, van Aedes. Ook zal Maurice van Helden van NEVI zijn inzichten delen tijdens deze webinar. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen. 

Kijk ook eens bij

Ben je erbij?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop.
Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.

PE-punten

Directeur-bestuurders ontvangen 2 PE-punten voor het bijwonen van deze sessie. In de PE-portal kunnen bestuurders hun punten registreren.