Webinar Subsidiekansen voor duurzame renovatie

Aedes en de Bouwcampus

woensdag 25 mei 2022 14:00 - 15:30
ZOOM
Online evenement
0,-

Met de afschaffing van de Verhuurdersheffing is de investeringscapaciteit van woningcorporaties en andere grote verhuurders enorm verbeterd. Hierdoor komt de RVV-Verduurzaming vanaf 2023 te vervallen. Er blijven echter nog verschillende subsidies en financiële regelingen over om jouw woningcorporatie te helpen om de duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Maar hoe benut je die optimaal? En waar is nog specifiek behoefte aan? Wat zou nu écht helpen om de financiële regelingen goed in te zetten? 

Programma

  • De webinar start met een kort actueel overzicht van de huidige subsidies door het ministerie van ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daarbij wordt ook een kort doorkijkje gegeven van regelingen die in de steigers staan.
  • Daarna komen twee praktijkvoorbeelden aan de orde, waarin corporaties aangeven hoe ze subsidies hebben ingezet ten behoeve van hun projecten.