Kijkje in de Keuken: Maanwijk Leusden

Netwerk Conceptueel Bouwen

donderdag 2 juni 2022 09:30 - 12:00
Bouwhub Heijmans
0,-

Gratis voor leden van NCB

Maanwijk in Leusden is conceptueel gebouwd: de wijk heeft 120 woningen en is energieneutraal. Maar de wijk is meer dan alleen woningen. Zo is er nagedacht over aanleiding voor het ontmoeten van elkaar, delen van elementen, natuur beleven en de ruimte geven. Daarnaast ondersteunen de nieuwste technieken het leven op deze plek.

Programma

Tijdens het projectbezoek zal Erik van Beurden (ex-wethouder gemeente Leusden) samen met ontwikkelaar Joost Ruiterkamp (Heijmans) jullie meenemen in het proces dat vooraf ging aan het proces van bouwen van project Maanwijk. Een belangrijk thema hierbij zal zijn hoe standaardisatie hand in hand kan gaan met innovatie.

  • 9:30- 10:00 Ontvangst bij bouwhub Heijmans, Project Maanwijk, Leusden.
  • 10.00-12:00 Presentatie en locatiebezoek 
  • 12:00-12:30 Afronding en Lunch/broodje-to-go