Verenigingscongres Aedes (met aansluitend VTW bijeenkomst)

Aedes en aansluitend met VTW

donderdag 9 juni 2022 12:30 - 19:00

Het lijkt er nu dan echt op dat we het congres in juni voor het eerst in 2,5 jaar tijd weer fysiek kunnen organiseren. Een moment waarnaar wij allemaal hebben uitgekeken. Het congres vindt donderdag 9 juni plaats bij Fort Voordorp – Groenekan (Utrecht). Let op: het congres is ditmaal van 12.30 uur tot 15.30 uur, de officiële uitnodiging hiervoor ontvangen directeur-bestuurders begin mei.

Aansluitend middagprogramma met de VTW

Aansluitend aan het congres, van 16.00 uur tot 18.00 uur, organiseren we samen met de VTW het middagprogramma Van lobby naar leveren, naar nog meer leveren dat met een (buffet)diner wordt afgesloten. Reserveer dus de hele middag in uw agenda!

Meer informatie over het programma volgt.

U kunt zich via de roze button aanmelden voor beide onderdelen.