Provada: Het corporatiedebat 'echte sociale huur'

Provada

dinsdag 14 juni 2022 15:15 - 16:00
198,-

Toegang voor 3 dagen

Er zijn meer sociale huurwoningen nodig. Bijna overal lopen bij corporaties inschrijftijden en het aantal woningzoekenden op. In woonvisies, woondeals, omgevingsvisies nemen gemeenten om die reden op dat een bepaald percentage van de woningen sociale huur moet zijn.

Is het daarmee ook geregeld? Nee! Wat kunnen gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en ook beleggers doen binnen de huidige regels doen om ervoor te zorgen dat nieuwe sociale huurwoningen beschikbaar komen en blijven voor de doelgroep? Echte sociale huurwoningen gaan immers om meer dan de huurprijs. 

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en vragen te stellen. U kunt bij dit debat PE punten verdienen.