Kick-off Meer Meters Maken

Woonbond, Aedes, Quintens

donderdag 16 juni 2022 14:00 - 17:00
0,-

Een stijgend aantal huishoudens kan zijn energierekening niet of nauwelijks meer betalen. Steeds meer organisaties willen deze huishoudens helpen energie te besparen o.a. met het aanbieden van energiebesparende maatregelen. Maar hoe bereik je als organisatie het meeste effect en hoe pak je dit aan?

Om huurders succesvol energie te laten besparen is bewustwording en gedragsverandering nodig. De energiedisplay is een bewezen succesvol middel. De Woonbond, Aedes en Quintens werken samen om organisaties te stimuleren huurders te helpen met energiebesparing met een energiedisplay in huis. Zij doen dit in opdracht van het ministerie van BZK. Met het project Meters Maken zijn al vele gemeenten en woningcorporaties door het hele land gestart. Op de kick-off van Meer Meters Maken hoor je meer, zodat je zelf aan de slag kunt. Het programma biedt een rijke mix aan onderwerpen die een compleet beeld geven van het aanbod en de ervaringen met Meer Meters Maken.

Kijk ook eens bij
Expert
Yvon de Ruijter
Yvon de Ruijter
Adviseur Sectorontwikkeling