Lancering Aedes TCO-tool 2.0

Aedes vereniging van woningcorporaties

dinsdag 28 juni 2022 10:00 - 12:00
Eigen werkplek (Zoom)
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2

De Aedes TCO-tool: een veelgebruikt hulpmiddel om inzicht te krijgen in de totale kosten op lange termijn en de samenwerking met de markt te verbeteren. De afgelopen maanden is deze tool verbeterd en trots lanceren we op 28 juni 2022 (10.00-12.00) de Aedes TCO-tool 2.0 tijdens een online sessie. Ben jij er ook bij?

Wat biedt de nieuwe versie extra?

  • Een varianten module, zodat je de impact en verschillen kunt doorrekenen van bijvoorbeeld een volledige transformatie ten opzichte van sloop-nieuwbouw.
  • Een module om de milieu-impact door te rekenen met daarin de milieukostenindicator, energieverbruik en co2 uitstoot voor gas, elektra en zonnepanelen.

Hierdoor ontstaat er een doorontwikkeling van total cost naar total impact.

Expert
Gaby van der Peijl
Gaby van der Peijl
Adviseur opdrachtgeverschap & inkoop

Wat staat er op het programma?

In het programma besteden we aandacht aan:

  • organisatiekeuzes en structuur,
  • TCO en levensduur-denken en
  • de (korte) termijn successen.

We zetten in op inspiratie, kennis en advies en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Kortom, een sessie die je helpt je om jouw rol in levensduur-denken op de juiste manier in te vullen met behulp van de TCO-tool 2.0. Aedes biedt de TCO-Tool kosteloos aan alle Aedes-leden aan. Samen met verschillende corporaties en diverse marktpartijen is de Aedes TCO-tool ontwikkeld door Hank Herfkens van Wereldstad.

Kijk ook eens bij

Doelgroep

Door de integrale benadering van TCO is deze sessie geschikt voor bestuurders, assetmanagers, projectleiders nieuwbouw, projectleiders onderhoud, managers en inkopers. Deze sessie is exclusief voor Aedes-leden.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop.

PE-punten

Directeur-bestuurders ontvangen 2 PE-punten voor het bijwonen van deze sessie. In de PE-portal kunnen bestuurders hun punten registreren.