Leveranciersmanagement

Aedes vereniging van woningcorporaties

dinsdag 5 juli 2022 10:00 - 12:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2

Woningcorporaties besteden 70% van alle opdrachten uit aan marktpartijen. Goed leveranciersmanagement is daarbij van groot belang. De Leidraad Leveranciersmanagement helpt corporaties hierbij en staat daarom centraal tijdens deze webinar op 23 juni 2022.

De kern van leveranciersmanagement is het motiveren van leveranciers om samen te werken aan de organisatiedoelstellingen van de corporatie. ‘Leveranciers dragen daadwerkelijk bij aan de verschillende corporatiedoelstellingen, waaronder verhoging van de huurderstevredenheid en verduurzaming van ons woningbestand’, aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder van woningcorporatie Groen West in het voorwoord van de leidraad.

Expert
Gaby van der Peijl
Gaby van der Peijl
Adviseur opdrachtgeverschap & inkoop

Wat staat er op het programma?

Maurice van Helden van Nevi vertelt wat leveranciersmanagement is. Hierbij staat de Leidraad Leveranciersmanagement, die we samen met Nevi en verschillende corporaties ontwikkelden. Met ervaringsdeskundigen gaan we in gesprek over jouw dagelijkse praktijk. Daarna gaat corporatie Alwel in op de verbinding tussen inkoop, contract – en leveranciersmanagement. Hoe kom je van een plan naar daadwerkelijke uitvoering? En natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen.

De Leidraad, inzicht in relatiemanagement en praktijkvoorbeelden geven je instrumenten in handen om leveranciersmanagement in jouw corporatie (verder) te professionaliseren.

Kijk ook eens bij

Voor wie is de sessie interessant?

Deze webinar is exclusief voor corporatiemedewerkers en vooral interessant voor contractbeheerders, contractmanagers, inkopers, budgethouders, juristen, controllers, risicomanagers, bestuursleden en vastgoed- en projectleiders. Kortom iedereen die die bij een corporatie werkt en op enige wijze te maken heeft met leveranciers.

Ben je erbij?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop.
Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.

PE-punten

Directeur-bestuurders ontvangen 2 PE-punten voor het bijwonen van deze sessie. In de PE-portal kunnen bestuurders hun punten registreren.