Leren in opdrachtgeverschap: gestructureerd leren en verbeteren

Aedes vereniging van woningcorporaties

donderdag 15 september 2022 13:30 - 15:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
2

Hoe zorg je dat jouw corporatie mee kan met alle vernieuwingen? Hoe leer en verbeter je structureel in een sector die gewend is aan projectmatig werken en het liefst met losse pilots experimenteert. In deze webinar op 15 september 2022 gaan we met elkaar aan de slag om te zorgen dat je echt leert van alle ontwikkelingen.

De opgave van corporaties is aan grote veranderingen onderhevig: een grote bouwproductie, verduurzaming, circulariteit, nieuwe vormen van energie, klimaatadaptatie, nieuwe producten en technologieën, digitalisering en nieuwe communicatiemiddelen. Het is duidelijk dat innovatie en procesvernieuwing een must is. Vandaar ook het belang om mee te gaan met al die vernieuwing.

Tijdens de webinar gaat professor Marleen Hermans, leerstoel opdrachtgeverschap TU Delft, in op de wijze waarop je kunt zorgen dat jouw organisatie echt leert van alle ontwikkelingen. Naast de TU Delft passeren ook enkele praktijkvoorbeelden van corporaties de revue.

Ben je erbij?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop. 
Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.

PE-punten

Directeur-bestuurders ontvangen 2 PE-punten voor het bijwonen van deze sessie. In de PE-portal kunnen bestuurders hun punten registreren.