FLOW-webinar: Pak werkdruk TOP op

dinsdag 20 september 2022 10:00 - 12:00
Online
Online evenement
0,-

In september start Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties FLOW - in opdracht van de cao-partijen - met de TOP-campagne voor woningcorporaties over omgaan met werkdruk en agressie. Ben je werkgever of lid van de OR dan is deze campagne en het gratis startwebinar interessant voor jou.

Webinar over omgaan met werkdruk

Doel van de campagne is de CAO-afspraken over werkdruk en agressie nog eens onder je aandacht te brengen. Dat doen we door vooral veel van elkaar te leren en voorbeelden te delen waar de werkdruk, stress en agressie, geweld en grensoverschrijdend gedrag bij de bron is aangepakt.

FLOW trapt de campagne af met een inspirerend webinar op 20 september 2022 van 10-12 uur. Verrassende sprekers gaan in op werkdruk en agressie en laten je net even anders kijken. Mis het niet en schrijf je nu alvast in.