Groene Huisvesters: De cv-ketel als materialenbron

Aedes, Groene Huisvesters en het Ministerie van BZK

woensdag 21 september 2022 10:00 - 11:30
Online
Online evenement
0,-

In Amsterdamse huurwoningen worden elk jaar 15.000 cv-ketels vervangen. Jurgen Klaasen, de Alliantie en Frank van der Veek, AFWC  gaan in gesprek waarom cv-ketels een belangrijke materialenbron zijn. Welke materialen uit de cv-ketels zijn opnieuw te gebruiken en hoe organiseer je dat? Wat levert samenwerken op het benutten van de materialen uit de cv-ketels de corporaties op?

Wytze Kuijper gaat in op de samenwerking tussen corporaties en de markt om cv-ketels beter te benutten, de levensduur te verlengen en materialen te hergebruiken. In de Buyersgroep circulaire bouwmaterialen wordt gewerkt aan een CV-pact. Vincent de Graaf, Refurn presenteert de samenwerking met corporaties voor het recyclen van cv-ketels. 

Samenwerking tussen corporaties en haar installateurs is nodig om resultaten te behalen. Neem jouw eigen ketenpartner mee naar deze sessie en leer van de praktijk.

Gratis dankzij een bijdrage van Aedes, Groene Huisvesters en het Ministerie van BZK.

 

Expert
Yvon de Ruijter
Yvon de Ruijter
Adviseur Sectorontwikkeling