Congres kwaliteitsborging bouw

Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw (TloKB)

dinsdag 11 oktober 2022 12:00 - 18:00
Fort Altena
0,-

Vanaf 1 januari 2023 werken we in Nederland met een nieuw stelsel van toezicht op de bouw. De Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw (TloKB) is volop aan de slag, om samen met alle betrokken partijen goed vorm te geven aan nieuwe taken en samenwerking voor verbeterde kwaliteitsborging in de bouw.

Wat betekent het nieuwe systeem voor u als kwaliteitsborger, aannemer of instrumentaanbieder? Wat zijn de veranderingen, wat zijn de voordelen en welke nieuwe samenwerkingen gaat u aan? Wat zal de betrokkenheid zijn van de TloKB bij het CO-stelsel? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod zodat u helemaal klaar bent voor de invoering van het nieuwe stelsel in 2023.