Slim circulair: minder materiaal gebruiken

Aedes

maandag 14 november 2022 15:00 - 17:00
Online
Online evenement
0,-

Hoe kun je materiaal besparen door bewust minder te doen in een project? Zijn er besparingsmogelijkheden door slim te kijken naar hoe en wanneer we renoveren? Hoe kunnen we efficiënt woningen onderhouden? Én levert materiaalbesparing ook een kostenbesparing op? Met 3 praktijkvoorbeelden gaan we samen op zoek naar het laaghangend fruit.

Programma

  • Besparen door minder te doen: ervaringen van een circulaire NOM-light renovatie, Barend Wassink (Wonion)
  • Een andere kijk op renovatie: geleerde lessen van componentsgewijze renovatie, Johan Damsteeg (Portaal)
  • Op naar efficiënte onderhoudsprocessen, Arthur Friederichs (De Alliantie)
  • In gesprek met elkaar: wat zijn de top 10 besparingsmogelijkheden

Voor wie?

Deze webinar is de tweede van een drieluik en is speciaal voor leden van Aedes. Zowel corporaties die al met circulariteit bezig zijn, als corporaties die hierover meer willen leren, kunnen deelnemen. Iedereen is welkom, van bestuurders, managers, beleidsmedewerkers, inkopers, tot projectleiders.