Slim circulair: ander materiaal gebruiken

Aedes

maandag 28 november 2022 15:00 - 17:00
Online
Online evenement
0,-

In deze webinar hebben we het over gebruik van andere materialen. Verschillende corporaties hebben al circulaire pilots gedaan met bio-based en hergebruikte materialen. Zij delen hun ervaringen. Wat is al wel toepasbaar en wat nog niet? Welke materialen kosten meer, en welke leveren een kostenbesparing op? Samen gaan we op zoek naar laaghangend fruit. Én we gaan in op de vraag wie er in the lead is voor een ‘materiaalmarktplaats’.

Deze webinar is de laatste van een drieluik en is speciaal voor leden van Aedes. Zowel corporaties die al met circulariteit bezig zijn, als corporaties die hierover meer willen leren, kunnen deelnemen. Iedereen is welkom, van bestuurders, managers, beleidsmedewerkers, inkopers, tot projectleiders.

Programma

  • 15.00 Welkom en inleiding
  • 15.05 Lessons-learned hergebruikte en bio-based materialen uit circulaire pilots en projecten
  • 15.40 Circulair uitvragen: de zoektocht naar een circulair PVE én materialenlijst
  • 16.05 In gesprek over een circulair PVE
  • 16.20 De materiaal marktplaats
  • 16.50 Afsluiting