Innovatiemeetup #4 Bewust kiezen voor verandering

Aedes vereniging van woningcorporaties

donderdag 1 december 2022 13:30 - 15:00
Online evenement

Op donderdag 1 december is de laatste Innovatiemeetup dit jaar. Ga jij aan de slag met innovatie en vernieuwing en heb je behoefte aan inspiratie? Doe dan mee met de online plek waar inspireren, leren en vernieuwen bij elkaar komen. Stap even uit het denkpatroon van alledag en eindig het jaar met verfrissende ideeën en nieuwe energie. 

 

Vernieuwers uit de sector

In deze middag presenteren wij vanuit de Aedes-studio een rondetafelgesprek. Met aan tafel Kathalijne van den Brekel als host. Zij ontvangt vernieuwers op grote en kleinere schaal uit onze corporatiesector. En vraagt hen het hemd van het lijf over hoe ze hun projecten hebben aangepakt en hoe ze verder gaan met innovatie en vernieuwing in hun eigen organisatie. Hoe pak je het aan, waar loop je tegen aan, en hoe kom je van innovatie tot creatie? 

Wij ontvangen aan tafel Luc Severijnen (Thuis), Robin Hulsman (Eigen Haard) namens Young Aedes, Janneke de Wagt (Woonzorg) en Hans Moerenhout (Tiwos) over hun ideeën en ervaringen met een lerende organisatie en zelfsturende teams. 

Ook proberen wij dit keer zoveel mogelijk jullie als luisteraar te betrekken bij het gesprek met onze co-host Marc van Liere. Thema van deze Innovatiemeetup is Bewust kiezen voor verandering.

Programma

13.30 uur;Welkom, interactie
13.35 uur; Kr
ukgesprek case 1 Scrum en agile werken door Janneke de Wagt (Woonzorg)
13.45 uur; Tafelgesprek met corporatiebestuurder Luc Severijnen (Thuis), Robin Hulsman (Eigen Haard – Young Aedes) en Janneke de Wagt (Woonzorg)
14.05 uur; 
Krukgesprek case 2 Zelfsturende teams door Hans Moerenhout (Tiwos)​​​​​​​
14.15 uur;Tafelgesprek met Luc Severijnen (Bestuurder Thuis), Robin Hulsman (Eigen Haard – Young Aedes) en Hans Moerenhout (Tiwos)​​​​​​​
​​​​​​​14.50 uur; Afsluiting