Jong Aedes: Woonomgeving van de toekomst & kerstborrel

Jong Aedes

donderdag 1 december 2022 16:00 - 20:00
Technische Universiteit van Eindhoven, Vertigo
0,-

 

  Vallende bladeren, naderende deadlines en steeds kortere dagen. Juist, het einde van het jaar is weer in zicht. Daarom sluiten wij graag het jaar goed af, met jou! Op donderdag 1 december organiseert Jong Aedes daarom een kerstborrel met Professor Masi Mohammadi.

  Professor Masi Mohammadi bezet, naast tal van andere posities - de leerstoel “Architectuur in Gezondheid” aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Masi doet onder meer onderzoek met woningcorporaties naar slimme wijken en bouwen voor welzijn. Zij schetst ons een toekomstbeeld, op het gebied van slimme en gezonde steden.

  Wij zijn heel benieuwd bij jullie beelden bij dit toekomstbeeld: wat stel jij je voor en kan jij denken vanuit een ander perspectief dan het jouwe? Dit verkennen we tijdens de kerstborrel.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  • 16:00-16:30 uur: Inloop
  • 16:30-17:30 uur: Programma met Prof. Masi Mohammadi
  • 17:30-20:00 uur: Borrel