Webinar benchmark prestatieveld Bedrijfslasten

Aedes

dinsdag 6 december 2022 12:30 - 14:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 6 december 2022 vindt de webinar prestatieveld Bedrijfslasten plaats van half 1 tot 2 uur. Het prestatieveld Bedrijfslasten vergelijkt de kosten die woningcorporaties maken voor de bedrijfsvoering, exclusief onderhoudskosten. Het prestatieveld bestaat uit 1 deelscore met 1 indicator: geharmoniseerde beïnvloedbare netto bedrijfslasten. De indicator is gebaseerd op de verantwoordingsinformatie (dVi).

In de webinar lichten wij de uitkomsten toe en gaan we in op trends.

Ben je erbij?

Meld je dan direct aan via de roze aanmeldknop. Dit kan alleen als je bent ingelogd.

PE-punten

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van een webinar.