Webinar benchmark prestatieveld Duurzaamheid

Aedes

dinsdag 6 december 2022 15:00 - 16:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 6 december 2022 vindt de webinar prestatieveld Duurzaamheid plaats van 3 uur tot half 5. Duurzaamheid is een belangrijke maatschappelijke opgave waaraan woningcorporaties in grote mate bijdragen. Dit prestatieveld maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Aedes-benchmark en bestaat uit 3 deelscores: isolatieprestatie, energetische prestatie en CO2-uitstoot.

In de webinar lichten we deze indicatoren toe en bespreken we beleidsontwikkelingen die van invloed zijn op het verduurzamen van het bezit.

Ben je erbij?

Meld je dan direct aan via de roze aanmeldknop. Dit kan alleen als je bent ingelogd.

PE-punten

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van een webinar.