Webinar benchmark prestatieveld Duurzaamheid

Aedes

dinsdag 6 december 2022 15:00 - 16:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 6 december 2022 vindt de webinar prestatieveld Duurzaamheid plaats van 3 uur tot half 5. Duurzaamheid is een belangrijke maatschappelijke opgave waaraan woningcorporaties in grote mate bijdragen. Dit prestatieveld maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Aedes-benchmark en bestaat uit 3 deelscores: isolatieprestatie, energetische prestatie en CO2-uitstoot.

In de webinar lichten we deze indicatoren toe en bespreken we beleidsontwikkelingen die van invloed zijn op het verduurzamen van het bezit.

Kijk de webinar terug