Webinar benchmark prestatieveld Huurdersoordeel

Aedes

dinsdag 6 december 2022 10:00 - 11:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 6 december 2022 vindt de webinar prestatieveld Huurdersoordeel plaats van 10 uur tot half 12. Het prestatieveld Huurdersoordeel geeft op 3 klantprocessen aan hoe huurders de dienstverlening waarderen. Bij het betrekken van een nieuwe woning (deelscore Nieuwe huurders), bij het vertrek uit een woning (deelscore Vertrokken huurders) en bij reparatieverzoeken (deelscore Huurders met reparatieverzoek).

Tijdens de webinar kijken we naar de resultaten en zoomen in op wat we kunnen doen om de volgende stap te maken in klanttevredenheid. 

Kijk de webinar terug