Webinar Beeldkwaliteit & Leefbaarheid #4: Schoon

donderdag 8 december 2022 13:00 - 15:00
Eigen werkplek
PE-punten
2

Woningcorporaties investeren veel om buurten en gebouwen leefbaar en veilig te houden. Hoe kan Beeldkwaliteit bijdragen aan veilig wonen voor de huurder? En hoe werkt dit in de praktijk bij corporaties? Met de beeldkwaliteitscatalogus kunnen woningcorporaties op uniforme wijze sturen op schoon, heel en veilig. 

Webinarreeks Beeldkwaliteit & Leefbaarheid 2022

Aedes organiseert dit jaar 4 verschillende webinars over Beeldkwaliteit & Leefbaarheid. In elke sessie gaan wij in op een thema binnen beeldkwaliteit en de praktische toepassing daarvan door corporaties. Hieronder alvast de data; meer informatie volgt.

#1 thema Veilig wonen - dinsdag 8 maart, van 10-12u  
#2 thema Heel (input voor MJOB) - dinsdag 17 mei, van 10-12u 
#3 thema volgt - dinsdag 11 oktober, Corporatiedag Den Bosch
#4 thema Schoon - donderdag 8 december, van 13-15u