Webinar benchmark prestatieveld Beschikbaarheid & Betaalbaarheid

Aedes

dinsdag 13 december 2022 10:00 - 11:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 13 december 2022 vindt de webinar prestatieveld Beschikbaarheid & Betaalbaarheid plaats van 10 uur tot half 12. Dit prestatieveld kijkt naar het maatschappelijk presteren van woningcorporaties vanuit 3 perspectieven: Beschikbaarheid, Betaalbaarheid en Huisvesten doelgroepen.

In de webinar komt de totstandkoming en opzet van het model aan bod. Gevolgd door de uitkomsten van de benchmarkindicatoren voor de sector als geheel en de verschillen tussen corporaties.