Webinar benchmark prestatieveld Onderhoud & Verbetering

Aedes

dinsdag 13 december 2022 12:30 - 14:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 13 december 2022 vindt de webinar prestatieveld Onderhoud & Verbetering van half 1 tot 2 uur. Het prestatieveld Onderhoud en verbetering bestaat uit 3 deelscores: Instandhoudingskosten, Technische woningkwaliteit en door de huurder Ervaren woningkwaliteit. Deze 3 deelscores geven gezamenlijk de onderhoudsprestaties van een woningcorporatie weer.

In de webinar kijken we naar de resultaten en delen wij met je in welk type bezit een investering zowel energetisch als emotioneel het meest rendeert.

Kijk de webinar terug