Webinar benchmark verdieping Nieuwbouw

Aedes

dinsdag 13 december 2022 15:00 - 16:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Aedes presenteert de benchmarkresultaten van 2022 vanuit een professionele studio. Tijdens de startwebinar op 29 november 2022 zijn de resultaten van de 5 prestatievelden toegelicht en besproken met gasten. Nu volgen er 6 aparte webinars over de 5 prestatievelden en over de verdieping nieuwbouw. In alle webinars is ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op dinsdag 13 december 2022 vindt de webinar verdieping Nieuwbouw van half 1 tot 2 uur. De verdieping Nieuwbouw geeft inzicht in het aantal, de kenmerken en stichtingskosten van de door corporaties gerealiseerde nieuwbouwwoningen. Met als primaire doel om corporaties van elkaar te laten leren bij de realisatie van nieuwbouwwoningen.

Kijk de webinar terug