Verantwoord Opdrachtgeverschap: veilig, eerlijk en gezond bouwen!

Aedes

maandag 23 januari 2023 13:00 - 15:00
Online
Online evenement
0,-

Welke verantwoordelijkheid heeft een corporatie voor veilig, gezond en eerlijk werken tijdens bouwprojecten? De Nederlandse Arbeidsinspectie heeft onderzoek uitgevoerd bij woningcorporaties. Tijdens deze webinar vertellen we je daar alles over. 

 

Heb je te maken met onderhoud-, nieuwbouw- of renovatieprojecten, dan is deze webinar voor jou interessant. We informeren je over de juridische aspecten van de Arbowet, het begeleidingstraject en de uitkomsten van het onderzoek van de Arbeidsinspectie. Verder vertelt een collega-corporatie hoe zij veilig werken praktisch hebben opgepakt. Tot slot vertelt een medewerker van FLOW hoe je je kunt ontwikkelen op dit gebied.