Ontwerpsessie proces vastgoedmanagement

donderdag 26 januari 2023 09:30 - 13:00
Aedes, Den Haag

Werk jij bij jouw corporatie aan vastgoedmanagement? En wil je meedenken over de ondersteuning die Aedes je hierbij kan bieden? Meld je dan aan voor de twee ontwerpsessies vastgoedmanagement. De eerste op donderdag 26 januari 2023 en de tweede op donderdag 16 februari 2023!

 

Aedes start volgend jaar een nieuw programma: Onderhoud en verbetering. Voordat we met dit programma beginnen brengen we graag samen met jou het vastgoedproces goed in beeld. Zodat wij jou straks de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Wat staat er op het programma?

In de interactieve ontwerpsessies kijken we naar de bestaande processen van vastgoedmanagement. Hoe ziet het proces bij jouw corporatie er uit? Wie doet wat? Waar liggen kansen? Waar zitten de knelpunten en hoe kunnen we deze uiteindelijk oplossen?

  1. Ontwerpsessie proces vastgoedmanagement 26 januariIn deze eerste sessie over het proces van vastgoedmanagement stellen we de kaders en grote lijnen vast: wat zijn de verschillende onderdelen van vastgoedmanagement en hoe verhouden die zich tot elkaar? We gaan in meerdere rondes en verschillende werkvormen samen aan de slag en sluiten af met een lunch.
  2. Verdiepingssessie proces vastgoedmanagement 16 februari: In deze verdiepingssessie over het proces van vastgoedmanagement gaan we dieper in op de knelpunten in het proces van vastgoedmanagement: waar loopt het proces vast en hoe pakken corporaties dit aan? We gaan in meerdere rondes en verschillende werkvormen samen aan de slag en sluiten af met een lunch.

Voor wie is de sessie interessant?

Deze bijeenkomst is exclusief voor corporatiemedewerkers die werken aan vastgoedmanagement. Denk dan aan portfolio-/portefeuillemanagers, assetmanagers, projectontwikkelaars, projectleiders en opzichters. Staat je functie hier niet tussen maar werk je wel aan vastgoedmanagement? Ook dan ben je welkom! We zoeken een gevarieerde groep waardoor er een goed en breed gedragen beeld ontstaat.

Denk je mee?

Je kunt je opgeven voor een van de twee sessies of voor allebei. Wil je bij beide sessies aanwezig zijn, meld je dan via de beide aanmeldlinks aan!