Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Programma Stedelijke Transformatie en Provincie Gelderland

donderdag 16 februari 2023 10:30 - 17:00
Gelderland
0,-

Gratis voor medewerkers van gemeenten, provincies, Rijk, kennisinstellingen, corporaties en leden van Neprom, Bouwend Nederland en IVBN. Andere deelnemers betalen 150 euro.

Om te voorzien in de enorme woningbehoefte, is snelle transformatie van gebieden en gebouwen essentieel. Een slimme aanpak is nodig, want Nederland heeft nog meer prangende opgaven. We moeten bijvoorbeeld verduurzamen, werken aan klimaatadaptatie en de biodiversiteit herstellen. En we willen dat onze wijken gezond, veilig en bereikbaar zijn. Met voorzieningen en werkgelegenheid in de buurt. Al deze opgaven doen een beroep op de schaarse ruimte. Door slim te combineren, kunnen we deze opgaven in samenhang versnellen en toekomstbestendige woongebieden creëren. Zo voegen we kwaliteit toe aan onze steden en dorpen. Tijdens het jaarcongres Stedelijke Transformatie gaan we samen aan de slag om tot succesvolle transformatie te komen.