Klankbordgroep softwareleveranciers

Aedes vereniging van woningcorporaties

woensdag 8 maart 2023 15:30 - 17:30
0,-

Gratis

De afdeling Datastandaarden stimuleert de ontwikkeling, beheer en professionalisering van datastandaarden in de corporatiesector. Maar dat kunnen we niet zonder softwareleveranciers. Wil je als softwareleverancier meedenken en meedoen aan deze datastandaarden? Meld je dan aan voor de eerste open klankbordgroep softwareleveranciers op 8 maart 2023.

Leveranciers zijn een belangrijke schakel bij de implementatie van standaarden en realisatie van gewenste doelen. Daarom betrekken wij softwareleveranciers actief bij de ontwikkeling en implementatie van standaarden in systemen en koppelvlakken.

We nodigen hierbij alle geïnteresseerde softwareleveranciers uit voor een eerste open klankbordgroep softwareleveranciers. Deze eerste sessie moet leiden tot een klankbordgroep, die samen met de afdeling Dastandaarden werkt aan standaarden voor de corporatiesector.

Expert
Ton Monasso
Manager Datastandaarden

Programma

Tijdens de bijeenkomst leggen we uit wat Aedes met datastandaarden gaat doen, presenteren we onze inhoudelijke programmering en bespreken we de functie van de Aedes-Datastandaarden-Catalogus en de Aedes-Datastandaarden-Softwarecatalogus. Hierna volgt een interactief onderdeel waarbij iedereen van zich kan laten horen en vragen kan stellen. We sluiten de middag om half 6 af met een borrel waar we nog even kunnen napraten.

De eerste klankbordgroep is bedoeld voor vertegenwoordigers van leveranciers op directieniveau. Per leverancier vragen we om maximaal twee mensen af te vaardigen.

Kijk ook eens bij

Wil je meedenken?

Meld je dan aan voor de open klankbordgroep via de roze aanmeldknop.

Let op: log eerst in op MijnAedes (rechtsboven) voordat je je aanmeldt. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.