Benchlearningsessies regio Zuid

Aedes 

donderdag 9 maart 2023 10:00 - 16:30
0,-

Gratis voor Aedes-leden

Voor de provincies Noord-Brabant en Limburg organiseert Aedes op donderdag 9 maart 2023 benchlearningsessies over de prestatievelden van de Aedes-benchmark.

Vergelijk de Aedes-benchmarkcijfers van jouw corporatie met die van andere corporaties. Want dan kun je jouw prestaties verbeteren. Om je op weg te helpen organiseert Aedes deze benchlearningsessies. Centraal staat het verhaal achter de cijfers.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de sessies wissel je onderling werkwijzen uit over de betreffende prestatievelden, bespreek je met elkaar de inzichten over je eigen prestaties en verbetermogelijkheden. Ook doe je nieuwe inzichten op en krijg je handvatten om met collega’s in jouw eigen corporatie aan de slag te gaan.

Dit gaat in groepen van maximaal 20 personen. Dit biedt veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. Door het regionale karakter maak je kennis met collega’s uit jouw eigen regio.

Expert
Kathalijne van den Brekel
Adviseur Mens & Organisatie

Ochtend- en middagsessies

Er zijn in totaal 5 benchlearningsessies. 3 in de ochtend en 2 in de middag.

Ochtend (10.00 – 12.30 uur):

  • Huurdersoordeel (VOL)
  • Bedrijfslasten
  • Duurzaamheid

Middag (14.00 – 16.30 uur):

  • Onderhoud & verbetering
  • Beschikbaarheid & betaalbaarheid

Deelnemen? Meld je direct aan

Na inloggen op de website kun je je via de roze button aanmelden tot 2 maart 2023. Kies bij het aanmelden aan welke sessie(s) je wilt deelnemen.

Lukt het niet om deel te nemen aan de benchlearningsessie(s) in jouw regio, dan ben je welkom in een andere regio:

Kosten

De benchlearningsessies zijn alleen toegankelijk voor Aedes-leden en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Mocht je toch niet kunnen? Meld je dan tijdig af, zodat we je plek aan iemand anders kunnen geven.