Webinar Samenwerking met ontwikkelaars

Aedes

donderdag 9 maart 2023 10:00 - 11:30
Online
Online evenement
0,-
PE-punten
1,5

Er ligt een enorme nieuwbouwopgave bij corporaties. Om minimaal 250.000 sociale huurwoningen en 50.000 midden huurwoningen te realiseren in de komende jaren zal de samenwerking met ontwikkelaars steeds meer worden opgezocht.

De markt is het afgelopen jaar veranderd. Door de hoge bouwkosten, stijgende rentes en aanstaande regulering van de midden huur wordt er meer naar de corporatiemarkt gekeken om de bouwproductie op gang te houden. Maar wat wordt er van de corporaties verwacht en hoe kunnen ontwikkelaars zich het beste opstellen? Hoe geef je een goede samenwerking vorm?

In deze webinar schetsen we met concrete voorbeelden een beeld van hoe de ideale samenwerking eruitziet. We geven handvaten en praktisch advies over hoe je samen met ontwikkelaars tot het optimale nieuwbouwresultaat komt.

Programma

  • Inleiding door Maarten Georgius, Aedes
  • Marktontwikkeling en aandachtspunten in samenwerking met ontwikkelaars, door Capital Value
  • Eigen Haard – casus Singelblok Amsterdam Noord, Stijn Vos van Eigen Haard
  • Alwel – casus Cosun Park Breda, Daan van Opstal van Alwel

Voor wie?  

De webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met nieuwbouwprojecten. Ook ontwikkelaars zijn welkom.