Hoe vul je de Aedes-forecast in?

woensdag 15 maart 2023 10:00 - 11:30
online
Online evenement

De Aedes-forecast kan nu ingevuld worden. Vragen bij het invullen? Bekijk de veelgestelde vragen of meld je aan voor dit online spreekuur.

Online inloopspreekuur

Op donderdag 2 maart 13.00 uur (Let op: tijd is vervroegd) en op woensdag 15 maart 10.00 uur organiseren we een inloopspreekuur waar we alle praktische vragen over het invullen van de Aedes-forecast beantwoorden. Vooral interessant voor de medewerkers die de forecast gaan invullen. Meld je aan via de roze knop!

Op 20 februari 2023 stuurde Aedes de eerste uitvraag uit voor de Aedes-forecast naar alle eerste aanspreekpunten van corporaties. De forecast is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in de plannen die we maken om de opgaven uit de Nationale Prestatieafspraken te realiseren. En om ook inzicht te krijgen in de uitvoering en tegen welke knelpunten we aanlopen.

 

Meer weten over de Aedes-forecast?